dilluns, 28 de gener del 2008

BlogHUD

El BlogHUD és una eina que t'ajuda a fer el teu blog des de Second Life i després afegir el teu text o imatge al teu propi blog.

Com a usuari et permet enviar posts cap a bloghud.com. Pots triar entre dues versions, la PRO que costa 900L$ i la FREE que és gratuïta. Només si ets usuari de la versió PRO pots enviar el teu post a un blog extern.

Els posts van acompanyats d'una localització en un mapa des de la zona on has fet el post a SL, juntament amb RSS feeds per subscriure't a la gent o llocs que més t'interessi.

BlogHUD és com un taulell on hi posem les opinions o sensacions del llocs interessants que visitem.

En utilitzar blogHUD, el teu post apareix a http://bloghud.com, amb un mapa de la localització on has fet el post a Second Life. La pàgina principal mostra els posts de tots els altres usuaris de blogHUD.

Per veure els teus posts, pots anar a http://my.bloghud.com/ElTeuNom (sense espais). Hi ha moltes maneres de filtrar els posts des de blogHUD. El meu canal a blogHUD és
http://my.bloghud.com/carmemathy/


Per utilitzar el bloghud primer has d'anar a l'inventari, a la carpeta d'objectes i "vestir-te'l". Veuràs que pots treballar en sis categories (BLOG, NEWS, SHOP, SALE, CLUB, EVENT i AOVB). Els posts normals que publiquis a la teva pàgina els has de fer amb la categoria BLOG.

Per fer el post només has de teclejar /9 el teu missatge.

Si vols crear posts més llargs (amb un títol i molt més text) has de crear una nota al teu inventari amb el que hi vols posar. Després arrossegues la nota al blogHUD i tecleges /9 Titol del post. És molt fàcil!